Exotický křupavý salát z pikantně nakládaných ředkviček a okurek

K receptu

Tajná přísada tohoto okurkového a ředkvičkového salátu je v dresinku, který funguje i jako marináda. Nemůžeme říci, kolik cukru a soli na to potřebujete, protože tento poměr musíte zvolit podle vlastní chuti.

Složitost: snadno porce: 4 Vaření: 10 min Přidat. čas: 5 minŽádná tepelná úpravaVečeřeVečeřeSalátVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 4 porce4 střední okurky 300 g ředkviček 2–3 stonky zelené cibule 4–5 snítek koriandru 2 polévkové lžíce. l. rýžový ocet cukr sůl sezamový olej Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Škrabkou na zeleninu nakrájejte okurky na tenké dlouhé proužky, ředkvičky na tenké plátky. Nakrájejte cibuli a koriandr.

Krok 2

Na dresink smícháme rýžový ocet, cukr, sůl a sezamový olej.

Krok 3

Smíchejte připravené ingredience, nechte 5 minut louhovat. a sloužit.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika
Comments number: 1
  1. Lukáš

    Děkuji autorovi za skvělý recept na exotický křupavý salát z pikantně nakládaných ředkviček a okurek! Díky této článku jsem se dozvěděl(a) nový způsob, jak připravit osvěžující a chutný salát plný exotických chutí. Určitě si ho co nejdříve vyzkouším! Děkuji za inspiraci!

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: