K receptu
Tajná přísada tohoto okurkového a ředkvičkového salátu je v dresinku, který funguje i jako marináda. Nemůžeme říci, kolik cukru a soli na to potřebujete, protože tento poměr musíte zvolit podle vlastní chuti.
Složitost: snadno porce: 4 Vaření: 10 min Přidat. čas: 5 minŽádná tepelná úpravaVečeřeVečeřeSalátVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 4 porce4 střední okurky 300 g ředkviček 2–3 stonky zelené cibule 4–5 snítek koriandru 2 polévkové lžíce. l. rýžový ocet cukr sůl sezamový olej Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu
Krok 1
Škrabkou na zeleninu nakrájejte okurky na tenké dlouhé proužky, ředkvičky na tenké plátky. Nakrájejte cibuli a koriandr.
Krok 2
Na dresink smícháme rýžový ocet, cukr, sůl a sezamový olej.
Krok 3
Smíchejte připravené ingredience, nechte 5 minut louhovat. a sloužit.