Exotický Salát s Asijským Nádechem

K receptu

Chobotnice je častým hostem v asijské kuchyni, stejně jako ostatní mořské plody Tento pokrm s chobotnicí půjde jak na hostinu, tak do světa: k obědu i na slavnostní hostinu si můžete připravit asijský salát.

Složitost: snadno Kalorie: 317,34 kcal/porce porce: 4 Použitý: 22,65 g/19,82 g/13,96PraženíVečeřeVečeřeSalátNarozeninyRomantická večeřeINGREDIENCE NA 4 porce400 g loupaného filé z olihně 3 nakládané sladké papriky 200 g okurek 200 g cukety 1 střední svazek zelené cibule velká hrst slunečnicových klíčků rostlinný olej sůlPro tankování:1 chilli paprička 3 lžíce. l. sladká chilli omáčka 1 limetka 3 polévkové lžíce. l. sójová omáčka 2 lžíce. l. sezamový olej Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Chilli nasekejte nadrobno a smíchejte se zbytkem ingrediencí na zálivku. Rozruch.

Krok 2

Okurku a cuketu nakrájíme na tenké plátky. Zelenou cibuli nakrájíme mírně šikmo. Pepř – v dlouhých proužcích. Všechny nakrájené suroviny smícháme s klíčky a 2/3 zálivky.

Krok 3

Na vnitřní straně vrstvy chobotnice udělejte zářezy ve tvaru sítě a dužinu nakrájejte na kosočtverce o straně 3 cm.

Krok 4

Zahřejte pánev s 1 polévkovou lžící. l. rostlinný olej, přidejte trochu soli. Přidejte chobotnici a opékejte 3-4 minuty, jednou otočte.

Krok 5

Zeleninu rozdělíme na talíře, poklademe kousky chobotnice, pokapeme zbylým dresinkem a podáváme.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: