Jak si připravit zimní zásoby z vaší bylinkové zahrádky?

K receptu

Pokud na zahradě pěstujete zelení, pravděpodobně jste se setkali s problémem, kdy je zeleně hodně a nemáte čas ji sníst, přeroste a začne kvést. Aby vaše úsilí nevyšlo vniveč, navrhujeme vyrobit si sklizené zahradní bylinky na zimu. Zelení tak nepřijde nazmar a v zimě bude do polévky co přidat.

Složitost: snadno Kalorie: 24,98 kcal/porce porce: 40 Vaření: 30 min Použitý: 1,81 g/0,25 g/4,14KonzervováníPrázdnýVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 40 PORCÍceler zelený – 1 kg sůl – 400 g petržel (zelená) – 1 kg feferonky – 2 ks sladká paprika – 1 ks. velký kopr (zelený) – 1 kg Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Petržel, kopr a celer důkladně omyjte ve studené vodě a osušte na ubrouscích.

Krok 2

Nakrájejte zeleninu. Papriky omyjte, zbavte semínek a stopky a nakrájejte na tenké plátky. Vše dobře promíchejte ve velké míse. Přidejte sůl a znovu promíchejte. Směs nalijte do sterilizovaných sklenic, zakryjte papírem a svažte provázkem. Udržujte v chladu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: