Jarní salát s křupavými okurkami, voňavými bramborami a jemnou treskou

K receptu

Nevíme jak vy, ale my se majonézy úplně nevzdáváme – hlavně té domácí. A saláty s tím ještě děláme. To je jeden z našich oblíbených – středně originální, ale bez divokých experimentů. A křen máme moc rádi a tady nám dělá výbornou společnost s okurkami, bramborami, rybami a dokonce i majonézou.

Složitost: snadno Kalorie: 165,77 kcal/porce porce: 4 Vaření: 10 min Použitý: 15,62 g/6,69 g/10,44SalátVegetariánství: PescetarianismusVegetariánstvíINGREDIENCE NA 4 porce300 g vařeného filetu z tresky 150 g vařených brambor 2-3 silné okurky 2-3 stonky zelené cibule 1-2 snítky petržele 70-100 g jemně nastrouhaného křenu nebo hotového koření 1,5 lžičky. citronová šťáva nebo trocha jablečného octa, případně majonéza, nejlépe domácí, čerstvě mletý černý pepř sůl Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Tresku a brambory nakrájíme na stejně velké malé kousky. Okurky (s nebo bez kůže, podle potřeby) – na tenké proužky. Cibuli a petrželku nakrájíme nadrobno.

Krok 2

Připravené suroviny smícháme s křenem. Dochuťte solí a pepřem. Podle potřeby přidejte citronovou šťávu nebo ocet.

Krok 3

Dochutíme majonézou. Sloužit.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: