K receptu
Míchání melounu a okurky v koktejlu je experiment odsouzený k úspěchu. Naprosto letní chuťově i barevně osloví koktejl s melounem a okurkou ty, kteří milují neobvyklé kombinace surovin.
Složitost: snadno porce: 1 Vaření: 5 minŽádná tepelná úpravaSnídaněVečeřeOdpolední svačinaVečeřePitíVegetariánství: PřísněVegetariánstvíPárty, bufetPiknikINGREDIENCE NA 1 PORCIčerstvá okurka – 70 ml sirup ze zeleného melounu – 20 ml čerstvý citron – 20 ml soda – 100 ml Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Všechny ingredience kromě sody nalijte do šejkru a protřepejte.
Krok 2
Nalijte koktejl do servírovací nádoby a doplňte sodou.
MIMOCHODEM
Recept poskytl Egor Stepanov, barman gastrobaru Schrödinger’s Cat.
Děkuji za tuto fascinující a osvěžující článek! Nikdy by mě nenapadlo, že kombinace melounu a okurky v koktejlu může být tak úspěšná. Díky vašemu článku jsem se dozvěděl něco nového a zajímavého. Těším se na vyzkoušení tohoto letního receptu!