K receptu
Quinoa tabbouleh s pomelem je ideální variantou oběda nebo večeře pro ty, kteří drží půst a pro vegetariány. Toto blízkovýchodní jídlo se připravuje rychle a snadno a lze jej podávat jako salát nebo jako hlavní chod.
Složitost: snadno Kalorie: 621,86 kcal/porce porce: 2 Vaření: 25 min Použitý: 12,06 g/37,60 g/54,66Arabská kuchyněVečeřeVečeřeHlavní chodVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 2 porce2/3 šálku quinoy (100 g) 2 střední okurky 2 střední rajčata 1/2 pomela malý svazek koriandru malý svazek petrželkyPro tankování:šťáva z 1 citronu 1 lžička. sušená máta 4 polévkové lžíce. l. olivový olej 1/2 lžičky. sůl Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Quinou vložte do hrnce a přidejte 1,5 hrnku vody. Umístěte na oheň, přiveďte k varu, snižte teplotu na střední, přikryjte a vařte 12 minut. Sundejte z ohně, promíchejte a přikryjte pokličkou. Nechte přikryté 5 minut.
Krok 2
Okurky, rajčata a dužinu pomela nakrájíme na malé kostičky a v míse smícháme s vychladlou quinoou.
Krok 3
Zeleninu nakrájejte nadrobno, přidejte ke quinoi, vše promíchejte.
Krok 4
Připravte si omáčku. Všechny ingredience na omáčku smíchejte v malé skleničce, přikryjte víčkem a dobře protřepejte, dokud nebude hladká.
Krok 5
Nalijte polovinu omáčky do tabbouleh a promíchejte. Tabbouleh podávejte se zbylou omáčkou.
Děkuji vám za tuto skvělou a informativní stať. Díky vašemu receptu na Quinoa Tabbouleh s pomelem, jsem nyní dostal ideální variantu oběda nebo večeře pro mě jako vegetarián. Tato stať mě opravdu inspirovala a naučila mě něco nového. Opravdu oceňuji vaši práci na tomto článku.