Zázračná bylinná sůl pro magickou chuť vaší zeleniny

K receptu

S touto solí je dobré péct např. lilky a sladkou papriku: lilky nakrájejte na vrstvy silné 2 cm, papriky nakrájejte na čtvrtky, odstraňte stopky, semínka a mezistěny. Zeleninu pokapejte olivovým olejem, posypte solí, dejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte při 200 °C asi 20 minut. Podávejte teplé nebo studené.

Složitost: snadno porce: 250 Vaření: 10 minMixérPrázdnýVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 250 PORCÍ200 g střední mořské soli 1 polévková lžíce. l. česnekový prášek 1 lžička. sušená bazalka, oregano a tymián Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Suché bylinky rozdrťte v mlýnku na kávu nebo mixéru na prášek.

Krok 2

Smíchejte sůl s česnekem a bylinkami. Necháme 1-2 dny louhovat. Skladujte ve vzduchotěsné nádobě.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: