Site icon Wellness Way Česká republika

Candát v křupavém kabátku doprovázený okurkou

K receptu

Pokrm podobný klasickému anglickému fish and chips (fish and chips). Křehký filet z candáta harmonicky kombinuje chuť s lehce slanou okurkou, která pokrmu dodává ruskou chuť. Snadno se připravuje, s jasnou chutí, candát s okurkou bude vhodný na každém svátečním stole.

Složitost: snadno porce: 1 Vaření: 30 minHluboce smaženéAnglická kuchyněHlavní chodVegetariánstvíNarozeninynový rokRomantická večeřeINGREDIENCE NA 1 PORCIfilet z candáta – 80 g hranolky a panko krekry na obalování – 70 g Domácí koprová majonéza – 40 g Slaná okurka – 60 g Zelený prášek – 2 g Semena fenyklu – 2 g Sůl – 2 g Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Filet z candáta namáčíme v těstíčku tempura a obalujeme ve strouhance panko s hranolky a fenyklovými semínky. Poté smažte, dokud nebude hotové.

Krok 2

Podávejte s domácí koprovou majonézou a lehce osolenou okurkou. Ozdobte práškovou zelení.

MIMOCHODEM

Recept poskytl Dmitrij Shurshakov, šéfkuchař gastrobaru „Nikam nejdeme“.

Exit mobile version