K receptu
Lehké a výživné snídaňové sendviče.
Složitost: snadno porce: 3 Vaření: 10 minŽádná tepelná úpravaSnídaněVečeřeSnackVegetariánství: OvoVegetariánstvíPárty, bufetNarozeninyINGREDIENCE NA 3 PORCEbochník s otrubami (plátek) 3 ks huňáč kaviár v omáčce 90 g rajčata 1 – 2 ks čerstvě mletý černý pepř, kopr, koriandr k podávání Tabulka měr RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Plátky bochníku osušte v toustovači. V omáčce rozprostřete kaviár huňáčka.
Krok 2
Rajčata omyjeme a osušíme. Oloupejte vejce. Rajče a vejce nakrájíme na kolečka.
Krok 3
Na plátky bochníku s kaviárem položte plátky vejce a rajčat, střídejte se navzájem.
Krok 4
Toasty posypte čerstvě mletým černým pepřem. Ozdobte koprem a koriandrem a podávejte. Dobrou chuť!
POZNÁMKA PRO HOSTESKU
Pokud neplánujete po jídle opustit dům, můžete si na toast přidat jemně nakrájenou zelenou cibulku.
UŽITEČNÉ RADY
Můžete použít jakoukoli zeleninu, kterou chcete.
Děkuji za tuto skvělou a užitečnou článek! „K receptu Lehké a výživné snídaňové sendviče. Složitost: snadno porce: 3 Vaření: 10 min“ je opravdu inspirující. Nikdy jsem nepřemýšlel o tom, jak může být snídaně tak jednoduchá a zároveň výživná. Obohatil jste můj kulinářský repertoár a naučil mě něco nového. Děkuji!
Děkuji za tuto úžasnou a informativní článek! Učil jsem se o „Lehkých a výživných snídaňových sendvičích“ a to bylo něco nového a zajímavého pro mě. Opravdu oceňuji váš nápad a způsob, jak vytváříte tak jednoduché a zároveň chutné recepty. Díky za sdílení svých dovedností a pochoutek s námi!