Site icon Wellness Way Česká republika

Exotické toasty s kaviárem z huňáčka, čerstvými rajčaty a vajíčky

K receptu

Lehké a výživné snídaňové sendviče.

Složitost: snadno porce: 3 Vaření: 10 minŽádná tepelná úpravaSnídaněVečeřeSnackVegetariánství: OvoVegetariánstvíPárty, bufetNarozeninyINGREDIENCE NA 3 PORCEbochník s otrubami (plátek) 3 ks huňáč kaviár v omáčce 90 g rajčata 1 – 2 ks čerstvě mletý černý pepř, kopr, koriandr k podávání Tabulka měr RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Plátky bochníku osušte v toustovači. V omáčce rozprostřete kaviár huňáčka.

Krok 2

Rajčata omyjeme a osušíme. Oloupejte vejce. Rajče a vejce nakrájíme na kolečka.

Krok 3

Na plátky bochníku s kaviárem položte plátky vejce a rajčat, střídejte se navzájem.

Krok 4

Toasty posypte čerstvě mletým černým pepřem. Ozdobte koprem a koriandrem a podávejte. Dobrou chuť!

POZNÁMKA PRO HOSTESKU

Pokud neplánujete po jídle opustit dům, můžete si na toast přidat jemně nakrájenou zelenou cibulku.

UŽITEČNÉ RADY

Můžete použít jakoukoli zeleninu, kterou chcete.

Exit mobile version