K receptu
Lehké a výživné snídaňové sendviče.
Složitost: snadno porce: 3 Vaření: 10 minŽádná tepelná úpravaSnídaněVečeřeSnackVegetariánství: OvoVegetariánstvíPárty, bufetNarozeninyINGREDIENCE NA 3 PORCEbochník s otrubami (plátek) 3 ks huňáč kaviár v omáčce 90 g rajčata 1 – 2 ks čerstvě mletý černý pepř, kopr, koriandr k podávání Tabulka měr RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu
Krok 1
Plátky bochníku osušte v toustovači. V omáčce rozprostřete kaviár huňáčka.
Krok 2
Rajčata omyjeme a osušíme. Oloupejte vejce. Rajče a vejce nakrájíme na kolečka.
Krok 3
Na plátky bochníku s kaviárem položte plátky vejce a rajčat, střídejte se navzájem.
Krok 4
Toasty posypte čerstvě mletým černým pepřem. Ozdobte koprem a koriandrem a podávejte. Dobrou chuť!
POZNÁMKA PRO HOSTESKU
Pokud neplánujete po jídle opustit dům, můžete si na toast přidat jemně nakrájenou zelenou cibulku.
UŽITEČNÉ RADY
Můžete použít jakoukoli zeleninu, kterou chcete.