K receptu
Světlý, lehký a chutný letní japonský okurkový salát osvěží a povzbudí vaši chuť k jídlu! Podávejte jako apitizer.
Složitost: snadno porce: 2 Vaření: 3 hodiny Přidat. čas: 20 hodinŽádná tepelná úpravaJaponská kuchyněVečeřeSalátVegetariánství: OvoVegetariánstvíINGREDIENCE NA 2 porceokurka 4 ks smažená sezamová semínka 2 ks sůl 1 polévková lžíce rýžový ocet 2 polévková lžíce. Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu
Krok 1
Okurky omyjeme a nakrájíme škrabkou na zeleninu nebo kráječem. Přidejte sůl, promíchejte a nechte 20 minut.
Krok 2
Opláchněte pod čistou vodou, abyste odstranili sůl, slijte.
Krok 3
Smíchejte rýžový ocet, sójovou omáčku, sezamový olej a cukr. Okurky okořeníme.
Krok 4
Položte na talíř, přidejte plátky ředkve, šikmo nakrájenou cibuli a sezamová semínka. Dobrou chuť!