Site icon Wellness Way Česká republika

Exotický tajemství zapečených nakládaných lilií s paprikou a červenou cibulí

K receptu

Papriky podávejte k pokrmům z bílých ryb nebo jednoduše k rybám.

Složitost: snadno porce: 3 Vaření: 1 hodina 30 minutPrázdnýVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 3 PORCE1 kg malých lilků 1 kg sladké sezónní papriky 500 g červené cibule 2 hlavičky česneku 100 ml octa z červeného vína 100 ml rostlinného oleje 1,5 polévkové lžíce. l. cukr 2,5 lžíce. l. hrubá nejodizovaná sůl Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Troubu předehřejte na 200°C. Lilek podélně nakrájejte na vrstvy o tloušťce 2 cm Papriky podélně nakrájejte na čtvrtky, odstraňte semínka, stopky a mezistěny. Cibuli oloupeme, nakrájíme na 2 cm silné plátky.

Krok 2

Připravenou zeleninu položte na plechy vyložené pečicím papírem. Nalijte do rostlinného oleje. Pečte 20 minut.

Krok 3

Upečenou zeleninu nakrájejte na velké kusy, které je vhodné umístit do sklenice. Smíchejte ocet, sůl a cukr, okořeňte zeleninu, promíchejte, vložte do sterilizovaných sklenic, pasterujte ve slabě vroucí vodě po dobu 15 minut. Zavřete, otočte, vychladněte.

Exit mobile version