Site icon Wellness Way Česká republika

Je to rychlé na přípravu, ale ukazuje se to chutné: recept na pizzu s domácím mletým masem

Foto: z otevřených zdrojů

Pizza se dá připravit různými způsoby. A s mletým masem to bude velmi chutné a uspokojivé

Obrovské množství možných ingrediencí, tisíce kombinací – pokaždé, když je pizza nová a ještě lahodnější. Tato pizza nepřipomíná italskou klasiku, ale velký otevřený koláč. Recept byl sdílen na webu Cookery.

Domácí pizza s mletým masem

Ingredience:

Pro test:

Na náplň:

Příprava:

  1. Rozbijte do hluboké misky, přidejte sůl, cukr, vodu a rostlinný olej. Pomocí šlehače vše důkladně vyšleháme do hladka. Poté po částech přidávejte mouku a zároveň těsto nejprve promíchejte metličkou a poté (když to bude obtížné) rukama. Na závěr si lžičkou odměřte potřebné množství sody, zalijte trochou octa, aby se dostal na všechnu sodu a až začne reakce, rychle ji přidejte do těsta. Těsto znovu prohněteme čistýma rukama, vytvoříme vrstvu a dáme do mísy pod utěrku na 30 minut.
  2. Připravíme si náplň. Smažte cibuli s mletým masem. Poté přidáme mletý černý pepř a sůl. Šťáva z masa by se měla téměř úplně odpařit.
  3. Papriku očistíme a nakrájíme na kostičky jako rajčata.
  4. Formování pizzy. Těsto rozválíme a dáme na plech. Na to položte 3 lžíce rajčatové omáčky, rovnoměrně ji rozetřete po povrchu, pak vyskládejte polovinu mletého masa, rajčata, papriky, posypte sýrem a stejným způsobem vytvořte druhou pizzu.
  5. Pizzu pečte při 180-200 stupních 15-25 minut nebo dokud těsto nezhnědne a sýr se úplně nerozpustí. Hotovou domácí pizzu vyndejte z trouby, nechte trochu vychladnout a můžete podávat. Do náplně můžete přidat okurky, olivy nebo olivy, klobásu a různé bylinky.
Exit mobile version