Křupavé česnekové kuře za 15 minut: Jamie Oliver sdílí rychlý recept

Foto: z otevřených zdrojů

To je dobrá volba pro lehké a zdravé jídlo.

Křupavé česnekové kuře britského šéfkuchaře Jamieho Olivera vyžaduje pouhých pět ingrediencí a jeho příprava od začátku zabere méně než 15 minut.

Tento dokonalý recept, který Oliver sdílel na svém webu, se dá udělat v klidu, když chcete k večeři něco jednoduchého bez všeho toho povyku.

„Extrémně snadné na přípravu, je to skvělý rychlý způsob pro opravdu chutné, křupavé nakrájené kuře a přidal jsem česnek pro extra chuť. Naklepání kuřete před přidáním drobků a aby se lépe přichytilo, maso změkne a bude rovnoměrné.“ rychleji připravit,“ poznamenal.

Recept

Připravit, vzít;

  • kuřecí prsa – dva kusy po 120 g;
  • celozrnný chléb – dva silné kusy po 75 g;
  • česnek – 1 stroužek;
  • citron – 1 kus;
  • rukola – 50 g.

Příprava:

  1. Začněte tím, že umístíte kuřecí prsa mezi dva velké listy pergamenu. Poté je trochu naklepejte, aby získaly zploštělý tvar.
  2. Chleba nakrájíme na kousky a dáme do kuchyňského robotu, přidáme nasekaný česnek – takto je třeba udělat jemnou strouhanku. Směsí potřeme kuře, znovu přikryjeme papírem a prošleháme válečkem, aby se drobky zapracovaly do masa.
  3. Pánev umístěte na střední teplotu a kuře opečte tři minuty z každé strany, dokud nebude křupavé, zlatavě hnědé a propečené.
  4. Na listy rukoly vymačkejte citron. Když je kuře uvařené, nakrájejte ho na plátky a položte na talíř spolu se zelení. V této podobě může být podáván jako samostatné jídlo.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: