Site icon Wellness Way Česká republika

Křupavé česnekové kuře za 15 minut: Jamie Oliver sdílí rychlý recept

Foto: z otevřených zdrojů

To je dobrá volba pro lehké a zdravé jídlo.

Křupavé česnekové kuře britského šéfkuchaře Jamieho Olivera vyžaduje pouhých pět ingrediencí a jeho příprava od začátku zabere méně než 15 minut.

Tento dokonalý recept, který Oliver sdílel na svém webu, se dá udělat v klidu, když chcete k večeři něco jednoduchého bez všeho toho povyku.

„Extrémně snadné na přípravu, je to skvělý rychlý způsob pro opravdu chutné, křupavé nakrájené kuře a přidal jsem česnek pro extra chuť. Naklepání kuřete před přidáním drobků a aby se lépe přichytilo, maso změkne a bude rovnoměrné.“ rychleji připravit,“ poznamenal.

Recept

Připravit, vzít;

Příprava:

  1. Začněte tím, že umístíte kuřecí prsa mezi dva velké listy pergamenu. Poté je trochu naklepejte, aby získaly zploštělý tvar.
  2. Chleba nakrájíme na kousky a dáme do kuchyňského robotu, přidáme nasekaný česnek – takto je třeba udělat jemnou strouhanku. Směsí potřeme kuře, znovu přikryjeme papírem a prošleháme válečkem, aby se drobky zapracovaly do masa.
  3. Pánev umístěte na střední teplotu a kuře opečte tři minuty z každé strany, dokud nebude křupavé, zlatavě hnědé a propečené.
  4. Na listy rukoly vymačkejte citron. Když je kuře uvařené, nakrájejte ho na plátky a položte na talíř spolu se zelení. V této podobě může být podáván jako samostatné jídlo.
Exit mobile version