Jak vařit meruňkový předkrm se sýrem a jamonem


Foto: z otevřených zdrojů

Tímto receptem své hosty opravdu překvapíte a nikdo z nich nezůstane lhostejný.

Autor receptu tvrdí, že s touto úžasnou kombinací produktů si chuť meruněk novým způsobem zamilujete. Na stránce valin_food ukázali, jak neuvěřitelná kombinace meruněk, sýra a jamonu vám dá ochutnat opravdové potěšení.

Recept

Ingredience:

  • Meruňky 7 ks.
  • Jamon
  • Burata
  • parmazán
  • Bazalka
  • Pepř
  • Olivový olej

Příprava:

  1. Oloupejte meruňky a položte je na desku, vycentrujte;
  2. Nahoře je zakryjte přilnavou fólií (je možné několik vrstev) a přitlačte další deskou.
  3. Poté vložte meruňky na 30 minut do mrazáku;
  4. Po vyjmutí zmrazených meruněk z nich odstraňte film a dejte jim požadovaný tvar;
  5. Dále navrch dejte jamon, burata, parmazán a ozdobte bazalkou.
  6. Posypte pepřem a přidejte kapku olivového oleje.
  7. Můžete nakrájet a podávat jako pizzu.


0,0 z 5 // 0
recept, meruňková přesnídávka
komentáře: 0
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: