Jak uvařit křehké a křupavé brambory ve slupce: gurmán prozradí „ideální“ způsob

Mnoho uživatelů přiznalo, že takovou radu potřebují.

Připravte si dokonale měkké a zároveň křupavé brambory ve slupce / koláž UNIAN, foto ua.depositphotos.com

Blogerka a kulinářka Air Fryer Girl se 405 000 sledujícími na Instagramu sdílela video se svou „dokonalou“ metodou vaření brambor ve slupce ve fritéze, píše The Mirror.

Je třeba poznamenat, že tato metoda umožňuje připravit jemné brambory s křupavou kůrkou.

Slupkové brambory – způsob vaření

Autor videa předvedl, jak vařit brambory:

  • propíchne slupku vidličkou;
  • brambory namažte slunečnicovým olejem a dochuťte solí a pepřem;
  • Brambory vložte do hluboké pánve a pečte při 180 °C 45 minut.

Na video reagovaly tisíce uživatelů. Mnozí přiznali, že takovou radu potřebují, protože často nedokázali odhadnout správný čas uvařit dokonale měkké a zároveň křupavé brambory ve slupce.

Přečtěte si také:

Připomeňme, že UNIAN dříve psal, jak upéct brambory – tipy od kuchařů. Dotázaní kuchaři radili stejně – brambory by se měly před pečením uvařit do měkka, vložit do ledové lázně, aby se zastavil proces vaření, poté dochutit a upéct.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: