Jak skladovat
Pokrmy s pečenou sladkou paprikou, jednoduché a překvapivě chutné Mnoho lidí považuje pečené papriky za chutnější než čerstvé. Pokud jste kývli ano, náš
Foto: z otevřených zdrojů Zjistěte hlavní rysy a tradice dneška Dnes, 6. září, je svátek – pravoslavní Ukrajinci ctí zázrak archanděla Michaela podle nového
15 receptů na tvarohový koláč pečený v troubě pro každý vkus Jen jedno slovo – „tvarohové koláče“ – a před očima už máme svůj oblíbený šálek ranního čaje.
Foto: z otevřených zdrojů V salátu s uzeným prsem, kukuřicí, okurkami a paprikou se všechny ingredience zdařile doplňují. Připravte si tento salát na sváteční
Jak upéct celá jablka v troubě Jak upéct celá jablka v troubě je otázka, která je zvláště aktuální v sezóně jablek, tedy na konci srpna a září. Celá...
Foto: z otevřených zdrojů Psychologové říkají, že v procesu uzdravování byste měli používat všechny metody, které mohou potenciálně pomoci Zlomené srdce
Jak dělám povidla na zimu: zážitek skutečného gastronoma Povidla v zimě jsou čistá radost. Otevřeš ji někdy v lednu a lžící nabíráš léto ze zavařovací sklenice.
Jak vařit dokonalé palačinky Draniki, bramboráky, latkes jsou dosti staré jídlo (tak staré, jak jen bramborový pokrm může být), rozšířené ve všech bývalých
Foto: z otevřených zdrojů Řekneme vám, zda je potřeba džem při vaření míchat a jak dlouho ho vařit, aby neztratil barvu a zachoval si maximum vitamínů
Rýžové víno: co to je a jak se vyrábí Víte, co je rýžové víno? Mnoho lidí si ho plete se saké a někdo si myslí, že je to...