K receptu Recept na finské nakládané okurky je skutečný nález! Okurky jsou velmi chutné, středně pikantní a křupavé. Hořčičná semínka dodají marinádě pikantnost
Wellness Way Česká republika
K receptu Salát z červené řepy se smaženou cibulkou a nakládanou okurkou má velmi originální chuť. Obliba této pochutiny se každým dnem zvyšuje.
Wellness Way Česká republika
K receptu Okurky nakládané na zimu v rybízové ​​šťávě jsou výbornou svačinkou pro všechny příležitosti. V tomto receptu používáme šťávu z černého rybízu
Wellness Way Česká republika
K receptu Nakládané okurky s červeným rybízem na zimu potěší estéty i gurmány. Okurky jsou silné a křupavé. A bobule červeného rybízu jim dodávají příjemnou kyselost.
Wellness Way Česká republika
K receptu Okurky marinované v dýňovo-jablečné šťávě si tuto chuť zamilujete! Pikantní, sladkokyselé, křupavé okurky ozdobí stůl jak ve všední dny, tak i o svátcích.
Wellness Way Česká republika
K receptu Okurky nakládané na zimu v rajčatové omáčce jsou vynikající a velmi chutnou přípravou. Okurky se do marinády z rajčat ještě dusí na sporáku.
Wellness Way Česká republika
K receptu Rassolnik se zelím a kyselou okurkou lze připravit za něco málo přes půl hodiny, pokud si vývar uvaříte předem. Pokud jste to neudělali, nechte si načasování.
Wellness Way Česká republika
K receptu Salát s mangem a okurkou je velmi originální pokrm, skládající se pouze ze dvou ingrediencí, nepočítám-li dresink. A samozřejmě hlavní roli v
Wellness Way Česká republika
K receptu Salát s okurkami, rajčaty a vlašskými ořechy je letní klasikou s lehkým gruzínským akcentem. Světlý a svěží salát z okurek, rajčat a červené
Wellness Way Česká republika
K receptu Hovězí azu na tatarský způsob s kyselou okurkou je jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších jídel národní tatarské kuchyně. Receptů na jeho
Wellness Way Česká republika