Přípravy na zimu
K receptu Postní rassolnik s rýží osloví nejen ty, kteří dodržují církevní kánony, ale i vegetariány a vegany. A obecně se polévka ukazuje jako velmi lehká
K receptu Hruškový džem s citronem na zimu se tradičně vyrábí na podzim, kdy se sklízejí zralé aromatické hrušky. Pokud ale na podzim na zahrádce nebyly hrušky, ale.
K receptu Plněné lilky s mletým masem a rýží je recept, který hledáte. Proč? Ano, protože toto je nejuspokojivější a nejchutnější varianta.
K receptu Dušené okurky jsou běžným asijským jídlem. Mělo by se podávat s rýží nebo nekynutým chlebem. Na přání můžete pikantnost pokrmu zvýšit přidáním
K receptu Pro dobrý výsledek je důležité vybrat správné zelí. Použijte středně pozdní nebo pozdní odrůdy zelí. Vybírejte bílé, husté hlávky zelí se silnými listy.
K receptu Polévka z červené čočky s kuřecím masem je prostě dělaná na chladné období. Pokud to nejprve doplníte plátky křupavého bílého chleba, pak druhý
K receptu Salát s krevetami a červeným kaviárem, chutný, jemný a velmi krásný, je ideální pro slavnostní stůl na počest Nového roku, Vánoc nebo jiné oslavy.
K receptu Na zimu si určitě připravte brusinkový džem, zvláště pokud vám nedaleký les dal působivou úrodu této nádherné bobule! Navíc v procesu není nic
K receptu Těstoviny s kuřecím masem v rajčatové omáčce jsou replikou slavného italského jídla, které nejspíš znáte. Nebo o tom alespoň slyšeli!
K receptu Uspořádat večírek? Bez lahodné a elegantní svačiny se neobejdete. Připravuje se snadno a velmi rychle a efekt je vždy stejný –