K receptu Vepřové maso s lilkem patří do kategorie jídel, která se obvykle nazývají „domácí“ – v tom nejlepším slova smyslu. To znamená, že mluvíme
Wellness Way Česká republika
K receptu Horké léto je ideální čas na vaření a vyzkoušení domácí červené řepy. Od tradičních se trochu liší alespoň tím, že se do ní přidává čerstvý rajčatový...
Wellness Way Česká republika
K receptu Náš broskvový džem s peckami by klidně mohl tvrdit, že patří do „haute cuisine“ v oblasti úprav, pokud by něco takového existovalo. Posuďte sami!
Wellness Way Česká republika
K receptu Místo rajčat můžete použít červenou papriku nebo avokádo. Složitost: snadno porce: 3 Vaření: 30 min Přidat. čas: 8 hodinVařeníSnídaněVečeřeHlavní
Wellness Way Česká republika
K receptu Pikantní vinaigrette, nebo spíše omáčka z červené řepy a čerstvé okurky, dodá grilované makrele zcela novou chuť Grilovaná makrela s letní vinaigrettou
Wellness Way Česká republika
K receptu Věděli jste, že rajčatovou omáčku můžete vařit na pánvi? Ano, ano, vůbec ne v kastrolu! Jen pánev samozřejmě musí mít vysoké boky, stejně jako silné dno.
Wellness Way Česká republika
K receptu Classic Chakhokhbili je jedním z těch pokrmů gruzínské kuchyně, které dokázaly překročit hranice země a stát se kulturním „velvyslancem“ ve velkém světě.
Wellness Way Česká republika
K receptu Salát z mořských řas s chobotnicí je jedním z těch pokrmů, které dokážou poskytnout nejen skvělý chuťový vjem, ale také přinést tělu nepochybné výhody.
Wellness Way Česká republika
K receptu Smaragdový angreštový džem je jednou z variant slavného Tsar’s džemu, který se často připravuje s přidáním jader vlašských ořechů.
Wellness Way Česká republika
K receptu Vepřové azu má právo na existenci, ačkoli mnoho lidí si myslí, že v tomto pokrmu je přijatelné pouze hovězí nebo jehněčí maso.
Wellness Way Česká republika