Přípravy na zimu
K receptu K přípravě lahodné omáčky na zelí je lepší použít přírodní rajčata než rajčatový protlak. Pro náš recept bereme čerstvá zralá rajčata.
K receptu Klasická polévka solyanka se hodí druhý nebo třetí den dovolené – když lidé chtějí něco horkého místo nudných salátů. Cítíte sílu splnit toto přání?
K receptu Recept na výrobu brusinkového a jablečného džemu na zimu, který navrhujeme níže, je vhodný i pro jakékoli jiné ovoce a bobule.
K receptu Postní zelí s pohankou a houbami jsou vydatným a velmi chutným pokrmem, na kterém si jistě pochutnají vegetariáni, postní lidé, ale i milovníci masa.
K receptu Tento předkrm je rychlý na přípravu a ozdobí každý stůl. Okurkové závitky – chutné, jednoduché a rychlé. Složitost: snadno porce: 4 Vaření: 10 min Přidat.
K receptu Dýňový kaviár s česnekem je vynikající předkrm, který si zachovává všechny chutě léta, které každému z nás v zimě tolik chybí.
K receptu Shakshuka v troubě je úžasné jídlo. Proč? Už jen proto, že shakshuka je v principu úžasný pokrm. Má mnoho možností – od rychle uvařených
K receptu Tato polévka se připravuje velmi rychle, podáváme ji s lehce osoleným lososem rozloženým na krutonech. Složitost: snadno porce: 1MixérVařeníVečeřePolévkaVegetariánství
K receptu Vyplatí se dělat omáčku tkemali na zimu, když se dá vždy něco podobného koupit v obchodě? Jsme si jisti, že ano, protože domácí tkmeli je mnohem...
K receptu Často prodáváme sušená rajčata ve slunečnicovém oleji, a to nevadí, klidně to použijte. Složitost: snadno porce: 6 Vaření: 10 min Přidat.