Přípravy na zimu
K receptu Historie rassolniku začala již v 15. století. Tehdy se tomu říkalo kalya a vařilo se hlavně na ledvinkách s kyselou okurkou a lákem.
K receptu Pokud máte zralých hodně angreštů najednou, pak je použití angreštového džemu přes mlýnek na maso jedním z nejjednodušších způsobů, jak bez velkého
K receptu Lilek kastrol Melanzana Parmigiana v troubě je pokrm italské kuchyně s novou interpretací. Přidáním mletého hovězího masa do kastrolu můžete
K receptu Jednoduchý recept pro správný výsledek! Složitost: snadno porce: 1 Vaření: 15 minPrázdnýVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 1
K receptu Pokud nechcete při nachlazení brát prášky, udělejte si na zimu džem z červeného rybízu. Ostatně marmeláda vyrobená z této bobule má stejné vlastnosti
K receptu Sýr v salátu se vždy cítí jako doma, protože se zeleninou je pojí silné přátelství. Ať už tvrdý parmezán nebo měkká feta, salátu prospěje pouze přidání.
K receptu Pikantní, sladkokyselá chuť, okurky jsou ideální pro domácí hamburgery, párky v rohlíku, pizzu nebo saláty. Složitost: snadno porce: 1 Vaření
K receptu V každém ruském domě se malinový džem připravoval na zimu od starověku. Byla to nejen lahodná pochoutka k čaji ze samovaru, který se podával milým hostům,.
K receptu Jak vařit lahodný boršč s čerstvým zelím a bramborami? Každá správná hospodyňka má na tuto otázku svou odpověď, své přístupy a triky.
K receptu Raita je indický studený salátový předkrm. Vyrábí se z různé nakrájené čerstvé zeleniny s jogurtem, bylinkami a kořením. Složitost: snadno porce