Přípravy na zimu
K receptu Odborníci tvrdí, že správné burgery by měly mít hovězí placičku. A vůbec, hovězí řízky jsou nejšťavnatější. Mezitím lze řízky připravit z jakéhokoli
K receptu Vaření „zámořského“ kaviáru z „modrého“ kaviáru je na začátku podzimu oblíbenou zábavou tisíců hospodyněk. Kaviár se vyrábí různými způsoby
K receptu Je těžké vymyslet zajímavější a složitější jídlo, než jsou špízy z knedlíků s rajčaty a sýrem. Jsou jednoduché a rychlé na přípravu (zvládne to i dítě),.
K receptu Rassolnik Leningradsky byl připravován ve všech jídelnách na území bývalého SSSR. Byla to zjednodušená verze „skutečné věci“ – s ledvinami a
K receptu Dřínový džem bez pecek byste měli alespoň jednou vyzkoušet, abyste si ho jednou provždy zamilovali. Toto bobule je velmi zdravé a chutné a během
K receptu Recept na smažené rýžové kuličky s náplní vymyslely sicilské hospodyňky, které potřebovaly nějak zužitkovat rizoto, které zbylo z večera.
K receptu Kuřecí salát se zeleninou a dresinkem ze zakysané smetany může být vynikající alternativou k tradičnímu Olivierovi na novoročním stole.
K receptu Červené bobule a jablka jsou nejtradičnější kombinací produktů pro severoruskou kuchyni. Brusinky nebo brusinky – obě bobule dozrávají koncem
K receptu Tato technologie pečení – v obálce z pečicího papíru – je univerzální. Takže samozřejmě místo lososa sockeye můžete vzít jakoukoli
K receptu Místo tradiční polévky z červené řepy jsme připravili studenou krémovou polévku ze sladké mladé řepy s hustým a kyselým sraženým mlékem.