K receptu Medový a ořechový dresink, který jsme v tomto salátu použili, by se hodil i ke studenému uzenému masu nebo drůbeži. Složitost: snadno Kalorie
014
Wellness Way Česká republika
K receptu V kuchyních mnoha národů existuje univerzální koření, které se připravuje jen zřídka, ale dlouho vydrží. Horká nebo slaná, s bylinkami a kořením
04
Wellness Way Česká republika
K receptu Kuře v rajčatové omáčce je to nejpálivější, ke kterému se zdá prostě nemožné zůstat lhostejný. Tento aromatický pokrm s bohatou chutí se připravuje
05
Wellness Way Česká republika
K receptu Nevzdávejte se v létě polévek. Nechte je být, ale bez povyku kolem sporáku – připravte si třeba studené polévky, jako je tato.
04
Wellness Way Česká republika
K receptu Obtížnost: průměrný Kalorie: 109,03 kcal/porce porce: 10 Vaření: 1 hodina Použitý: 3,68 g/3,69 g/15,64MořeníPrázdnýVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE
0125
Wellness Way Česká republika
K receptu Rozmanitost barev rajčat je jednou z hlavních podmínek pro fotogenický charakter takového salátu. A upřímně řečeno, různé barvy již nejsou potřeba.
05
Wellness Way Česká republika
K receptu Chuť tohoto bulharského lečo s mrkví se nám zdá nejharmoničtější a nejvyváženější. A také velmi připomíná to samé, co se před mnoha lety prodávalo v Sovětském.
07
Wellness Way Česká republika
K receptu V naší kuchyni se šťovík používá nejčastěji do polévky, méně často do limonád, velmi zřídka do salátů. Hodně syrového šťovíku opravdu není moc
06
Wellness Way Česká republika
K receptu Studený boršč z nakládané řepy je obzvláště pikantní a v chuti. Pro tento boršč můžete použít konzervovanou řepu z obchodu –
06
Wellness Way Česká republika
K receptu Ivan a Sergey si toto jídlo pamatují a milují z dětství. Mírně zmodernizovali recept mé matky a nyní je tento předkrm v nabídce jejich restaurace Twins.
035
Wellness Way Česká republika