Přípravy na zimu
K receptu Radím vám připravit si hned teď pár sklenic chutney z bílého rybízu a v zimě překvapit hosty tím, že ho budete podávat jako dezert. Chuť červeného...
K receptu Je možné vařit shakshuku v pomalém hrnci? Pokrm samozřejmě dopadne stejně chutně, jako byste ho dělali tradičním způsobem, tedy na pánvi.
K receptu Shawarma s mletým masem je velmi domácí verze tohoto oblíbeného jídla a je opravdu vynikající. Dobré mleté maso je totiž stejně dobré jako
K receptu Pětiminutový rybízový džem se vaří rychle, stačí pět minut, aby byl hotový. Ale je tu jedna důležitá podmínka: bobule musí být vytříděny, musí
K receptu Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty jsou lahodné a uspokojující jídlo, které je ideální pro rychlou a snadnou večeři na každý den.
K receptu Tenké opečené placky s humusem, masovými kuličkami a zeleninou jsou perfektním letním obědem s jemným zpestřením receptu. K mletým masovým kuličkám
K receptu Bohužel, pouze obyvatelé jižních oblastí naší země budou moci připravit ořechový džem: hlavní složka pokrmu prostě není k dispozici ostatním. Proč?
K receptu Bombajský lilek a rajčatový salát překvapivě nemá nic společného s indickou kuchyní. A do města Bombaj, které se až do roku 1995 jmenovalo Bombaj, resp.
K receptu Proč se tak říkal myslivecký salát? Těžko přesně říct, ale zdá se nám, že je ideální jako příloha ke každé zvěřině. Ovšem nejen jí!
K receptu Připravte si třešňový džem na zimu, abyste si během chladného období mohli užít nesrovnatelné potěšení otevřít sklenici a zhluboka se nadechnout