Přípravy na zimu
K receptu Recept na finské nakládané okurky je skutečný nález! Okurky jsou velmi chutné, středně pikantní a křupavé. Hořčičná semínka dodají marinádě pikantnost
K receptu Angreštový kompot na zimu má velmi příjemnou sladkokyselou chuť, takže ho má rád většinou každý. Na vaření jsou vhodné červené i zelené bobule.
K receptu Teplý salát s lilkem a rajčaty můžeme podávat jako samostatné jídlo nebo jako přílohu k masu, drůbeži a rybám. Volba je na vás! V každém případě...
K receptu Salát z červené řepy se smaženou cibulkou a nakládanou okurkou má velmi originální chuť. Obliba této pochutiny se každým dnem zvyšuje.
K receptu Třešňový kompot, připravený na zimu bez sterilizace, je dokonale skladován, pokud dodržíte všechna pravidla podrobně popsaná v našem receptu.
K receptu Ze všech druhů zeleniny jsou lilky chuťově a strukturou nejpodobnější masu, což z nich dělá skvělou vegetariánskou alternativu steaku.
K receptu Okurky nakládané na zimu v rybízové šťávě jsou výbornou svačinkou pro všechny příležitosti. V tomto receptu používáme šťávu z černého rybízu
K receptu Chcete si na zimu udělat třešňový kompot s peckami? Vezměte si náš podrobný recept! Řekněme hned, že je to docela jednoduchá záležitost, proveditelná pro každého.
K receptu K přípravě lilků a rajčat na zimu je třeba „malá modrá“ nejprve důkladně podusit v hustém rajčatovém protlaku. Mohu použít zakoupené v obchodě?
K receptu Nakládané okurky s červeným rybízem na zimu potěší estéty i gurmány. Okurky jsou silné a křupavé. A bobule červeného rybízu jim dodávají příjemnou kyselost.