Rajčata
K receptu Zelená cibule je zdravá, levná a prodává se všude. Zeleninu můžete pěstovat i na parapetu. Má to ale jednu znatelnou nevýhodu – pokud jíte zelenou cibulku.
K receptu Salát Amur s červenou rybou je znám již více než 60 let. Poprvé byl připraven v roce 1956 v Chabarovsku, v kuchyni restaurace Amur ve stejnojmenném...
K receptu Gazpacho ze zelených rajčat zní přinejmenším zajímavě. Zelená – jsou to opravdu ty stejné nezralé ze „země stálezelených rajčat“?
K receptu Je možné vařit shakshuku v pomalém hrnci? Pokrm samozřejmě dopadne stejně chutně, jako byste ho dělali tradičním způsobem, tedy na pánvi.
K receptu Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty jsou lahodné a uspokojující jídlo, které je ideální pro rychlou a snadnou večeři na každý den.
K receptu Bombajský lilek a rajčatový salát překvapivě nemá nic společného s indickou kuchyní. A do města Bombaj, které se až do roku 1995 jmenovalo Bombaj, resp.
K receptu Gruzínský salát s vlašskými ořechy je klasikou žánru. Nezbytně je přítomen na nabídce většiny gruzínských restaurací a samozřejmě každá gruzínská
K receptu Světlý kuskus s párky, hráškem a cherry rajčátky – zní lahodně, vypadá šťavnatě a rozhodně se vám bude hodit. Pokud jste ještě nezkusili tuto
K receptu Pokud vám v lednici zbylo pečené, smažené nebo vařené maso nebo drůbež, stejně jako všemožné „nedy“ a odřezky klobás, pak je tato večeře určitě pro vás.
K receptu Pamatujete na slavný italský salát Caprese? Tam jsou na talíř v kruhu, mírně se překrývající, tenké plátky zralých sladkých rajčat proložené